Інтерв'ю з Nachtigall (2013)

 Інтерв'ю з Nachtigall (Україна)



1. В якому році був створенний гурт "Nachtigall"? Змінювався склад гурту з 2008 року?Що сталося з сайтом: www.nachtigall.org.ua ?

Створений 20 квітня 2000 року. Це якщо рахувати з першої репетиції, а якщо говорити про готовність грати, склад, ідею, саме праву, то раніше - осінь 1999. У складі групи протягом цілого терміну існування незмінними були вокаліст і басист. З 2008 з"явився новий драмер, який не мінявся дотепер і змінилось 2 гітариста.
Cайтом займається наш знайомий. На даний момент, наскільки нам відомо, він на переробці.

 2. Як гурт відноситься до Східної України?

Ми з повагою і братерськими почуттями ставимось до тих мешканців Східної України, які вважають себе невід'ємною частиною цієї самої України, тобто пишаються і люблять рідну землю, поважають традиції, культуру і пам'ятають наше славетне минуле, роблять щось заради майбутнього. Але ми зневажаємо тих, хто ниє про те, як ему х...во живеться в цій країні, тих, хто навіть не вважає Україну самостійною одиницею, а лише придатком до Росії.

3. Скільки альбомів гурт записав за свою історію?

Ми маємо одне демо 2001 року і один повноцінний альбом записаний у 2012 році і виданий у 2013

4. Чому в альбомі "Знову в бій" який вийшов в цьому році,ви зіграли саме з Яном Петером?

4. Ми вирішили записати пісню з Яном Петером,оскільки він показав себе не лише патріотом Німеччини,але й цілої Європи. Ця людина з глибокою повагою ставиться до України та українських соратників. Ми вже давно з ним знайомі, брали участь у декількох акціях і нам дуже подобається його творчість.

Дякую гурту за інтерв'ю,та побажаємо їм вдалих концертів!

No comments: