Інтерв'ю з [Last Page] (2013)






1. Звідки ваш гурт,та скільки у вашому місті правих гуртів?

Ми з міста Конотоп. Що на північній Україні. Ми тут взагалі на весь північ єдині. Та і правих хлопців у нашому місті не так вже і багато. Але ми намагаємось збудувати як кажуть той самий "двіж". Першим кроком є створення не комерційної, не офіційної організації-об'єднання "Konotop Hardcore Family". Через неї і займаємось організаційними моментами.

2. Який був найчудовіший концерт,та з ким ви грали?

Взагалі майже кожен концерт чимось запам'ятався. Якщо виділити накращий по всім параметрам, то це були виступи у Чернігові та Брянську(Росія). У обох містах ми грали із нашими друзями з міста Орел, SurroundXenemies. Попереду ще багато чого цікавого буде. Але ці концерти ми будемо довго згадувати.



3. Ваш наступний альбом "ТрезвостьХненависть" чому саме так та про що буде він?

Гурт саме пропагандує тверезий спосіб життя. Щось із серії "Тверезість норма життя". Ми вважаємо що це повинно бути природно. Але у нас нажаль якщо не бухаєш то герой. Саме будучи тверезим можна проявити свою ненависть. У альбомі також присутня пропаганда зайняття спортом, триматися друзів та єднання білих слов'ян. Це основні ідеї нашого гурту.

4. Ваш гурт бере участь в якихось правих організаціях?Берете участь в околофутбольному хуліганстві?

Про участь у інших організаціях навіть відповідати немає сенсу. Ми самі намагаємось діяти. А в цілому за всіх, з приводу організацій, відповідати не буду. У кожного своя особиста думка на цей рахунок. З приводу оф, тільки один чоловік з гурту захоплений футболом. Але знову ж, хто за кого "ганяє", це вже інша розмова.



Ваші побажання для українських націоналістів! 

Єднайтесь у боротьбі. Не бійтесь змінити себе і світ навколо вас на краще. Не глузуйте із побратимів, доможіть краще їм. Будь тверез і опасєн, навіт якщо ти не sXe. усім юнайт

Травень 2013


1 comment:

Anonymous said...

Спасибо за интервью,камрады!